Димитър Бербатов вече близо четири години няма нищо общо с Манчестър Юнайтед, но явно феновете на тима още си го спомнят с добро. Той се завърна на "Театъра на мечтите" снощи за благотворителен мач и се появи на терена след почивката, след което отбеляза и две попадения. 

Трибуните му ръкопляскаха и си пролича топлото отношение към него. Е, все пак най-голямо внимание очаквано получи новият мениджър на "червените дяволи" Жозе Моуриньо, който постоянно беше преследван за автографи от феновете пред и на стадиона. Специалния беше в ложите. 

След края на мача в Манчестър, българският нападател демонстрира нормалната за него от последните седмици активност от съблекалнята на тима си. Той показа първо една снимка от мястото, където игра четири години в профила си във Фейсбук. Такова нещо той стори и по време на шоу-мача на Христо Стоичков на "Васил Левски" на 20 май, а после и след мач на ПАОК. 

След това той си направи снимка и с една от огромните звезди на световната поп-музика Роби Уилямс, който също участва в благотворителния двубой. На нея Бербо е прегърнал певеца, който е само по татуировки.