Жозе Моуриньо бе разочарован от представянето на своите играчи и липсата им на амбиция, демонстрирана през първото полувреме на двубоя срещу Фейенорд, загубен с 0:1.

Специалния направи 8 промени спрямо състава, загубил с 1:2 дербито на Манчестър в неделя, но новите имена не убедиха в качествата си.

"Мисля, че през първото полувреме нямахме особено амбициозно поведение", сподели Моу пред журналистите след двубоя.

"Не казвам лошо, но казвам, че нямаше амбицията, от която се нуждаеш, за да печелиш футболни мачове."

"Второто полувреме бе различно, но точно когато се опитвахме да спечелим и Фейенорд се опитваше да не загуби, те вкараха гола, който мисля, че не заслужавахме."

Попитан, дали това го е разочаровало, португалецът сподели: "Да. Винаги очаквам максимална амбиция и максимална концентрация, не зависи в кой турнир и кой е съперник."

"Аз съм много прагматичен в моя подход към мачовете и турнирите, следващият мач и следващият турнир, в който участваме, винаги е най-важният."

"Така гледах и на този мач, може да кажете, че смених 8 футболисти, но играх с добър отбор, играх с достатъчно добри футболисти, за да спечелим мача."

Моуриньо не се притеснява от умора във футболистите си за неделния двубой с Уотфорд. "Първо, имам играчи, които не са тук, имам играчи, които не играха 90 минути тук, така че не е проблем. Играем в неделя по обед, професионалисти сме, нека не търсим оправдания за неделя, защото трябва да играем тези мачове. Трябва да са подготвени, те са и имат силен манталитет."