Най-добрият български професионален боксьор Кубрат Пулев даде мнението си за скандала, който тресе българския футбол след поредицата изказвания на "Четвъртите в света". Той беше започнат от вече бившия национален селекционер Любо Пенев, а впоследствие му отговориха Емил Костадинов, Йордан Лечков и други членове на изпълкома. 

Кобрата сподели, че не иска да говори по тази тема, за да не се прави на разбирач, но според него не е нормално да се решават личностни конфликти по медиите, а трябва да става лице в лице. Освен това, според него Пенев е искал да направи нещо хубаво с националния отбор.

"Всичко, което правят е много грозно, ако имат какво да си казват, да си го кажат в лицето. Чета мненията, в едните виждам злоба, в другите некомпетентност. Не мисля, че такива хора трябва да се излагат така по медиите." 

"Мнението ми е, че този треньор искаше да направи нещо с този отбор, но ще спра да коментирам. За разлика от всички българи, които искат да коментират всичко и разбират от всяка тема", сподели Пулев.

От страничните теми на пресконференцията си в София след мача с Кличко, той не пропусна да похвали българската световна шампионка в бокса Станимира Петрова за титлата ѝ в категория до 54 кг в Южна Корея.

"Благодаря на световната шампионка в бокса и да ѝ честитя титлата. Радващото е, че Станимира Петров печели, да ни радва с още успехи. Хубаво е да продължава да се говори за нашия спорт", сподели още Пулев.