Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев няма да разчита на случайността и доброто стечение на обстоятелствата на мача Базел - Арсенал, за да класира тима си за Лига Европа. Той призна, че няма да следи какво се случва в Швейцария, а се надява на силен мач на разградчани на "Парк де Пренс" с ПСЖ. 

"Изобщо няма да гледам другия мач, ние си играем нашия двубой, там каквото стане, съдбата ще реши. Ние също се надяваме на чудо на "Парк де Пренс", много добре помня мача от 1993 г. Аз искам да изиграем един добър мач и евентуално да използваме нашите шансове", заяви Дерменджиев. 

"Така се стекоха обстоятелствата, че тези два мача ще излъчат участника в Лига Европа. Ние искаме да мислим позитивно, знаем класата на ПСЖ. Но въпреки всичко ще се опитаме да се възползваме от шансовете си в този мач. Всички футболисти са здрави, но това не е плюс за мен", заяви треньорът и сподели какво очаква от противника в този двубой. 

"Мисля, че те ще излязат прекалено мотивирани, за ПСЖ говоря, защото ще искат да са първи в групата. Нека не гадаем какъв ще е съставът им, предполагам, че и те знаят горе-долу с какъв състав ще сме ние, така че и ние можем да предположим донякъде каква ще е единадесеторката им", сподели Дерменджиев и се върна на първия мач между двата тима в София. 

"Направихме добър мач с тях вече, обърнах внимание на класата им, очаквам утре да играем добре и хората, които ще дойдат да гледат двубоя, да бъдат доволни", коментира още Дерменджиев.