Старши треньорът на ПСЖ Унай Емери пожела футболистите му да забравят възможно най-бързо поражението с 0:3 от Монтелие в 16-я кръг на Лига 1 и да се концентрират върху предстоящия мач с българския Лудогорец в Шампионската лига.

„Двубоят с Монпели определено се отразява лошо на самочувствието на тима, но трябва да го забравим и да помним, че се представяхме добре преди това. Това бе важен мач, но трябва да го забравим и да се концентрираме върху двубоя утре с Лудогорец. Колкото до състава за мача, няма да подмина представянето на играчите преди срещата с Монпелие“, сподели треньорът на ПСЖ Унай Емери по повод злополучния двубой от Лига 1.

„Ди Мария е важен играч за нас. Направи няколко добри мача, но определено може повече. Всички трябва да му помагат, за да става по-добър и да допринася за отбора“, добави Емери.

„Тиаго Силва Тиаго Мота и Матюиди са отлични капитани. Те са много ценни за отбора. Останалата част от състава е важна също, но тези тримата са ключът към стила, който търсим“, сподели още треньорът на ПСЖ.

„Курзава се представи добре в събота, но Максуел също е готов“, добави Унай Емери.