По интересен маршрут премина отбора на Лудогорец на път за Париж преди утрешното гостуване на ПСЖ в последен мач от груповата фаза на Шампионската лига.

Българските шампиони излетяха от Варна и преди да кацнат във френската столица прелетяха доста ниско над град Базел, от където тази година стартираха мачовете в Шампионската лига.

През илюминаторите футболистите на Георги Дерменджиев имаха възможност дори да видят стадион "Санкт Якуб Парк", към където със сигурност ще са насочени погледите и утре вечер, когато Базел приема Арсенал. Именно от точи мач ще зависи съдбата на българския шампион, ако Лудогорец не успее да вземе точки при гостуването в Париж.

Лудогорец и Базел са в битка за третото място в групата, като при равни точки предимството е за българите. Базел обаче посреща Арсенал, а Лудогорец гостува ПСЖ, който пък желае със сигурност първото място в групата.

Българите кацнаха на летище "Шар де Гол" около 13:30 часа българско време, а Париж посрещна делегацията със слънчево време и температура от 7 градуса.