Най-опитният играч в лагера на Пари Сен Жермен Максуел очаква изключително тежък мач с Лудогорец в Шампионската лига. Тази битка е важна и за двата отбора, като парижани преследват първото място в групата, докато българският първенец се бори за третата позиция и участие в Лига Европа. 

За да се изпълнят със сигурност целите и на двата тима, те задължително трябва да преследват трите точки. Битката е на "Парк де Пренс" от 21:45 часа във вторник вечерта, а според 35-годишния бразилец, отборът му ще има доста трудности. 

"В първия мач с този съперник имахме трудности още от самото начало. Вкараха ни ранен гол, но пък отвърнахме по най-добрия начин и обърнахме, защото показахме силна игра. Наясно сме, че и сега ще ни е много тежко, както ни беше и в София."

"Тогава в някои моменти имахме сериозни проблеми, а трябва да признаем, че имахме и малко късмет. Но заслужено победихме. Сега ще преследваме задължителна победа, за да завършим първи в групата. Наистина ще се постараем да го направим", сподели Максуел. 

Френският първенец влиза в мача с Лудогорец след най-тежката си загуба през сезона - с 0:3 като гост от Монпелие. И точно заради този пердах, сега парижани ще са нахъсани срещу разградчани, поне от думите от на бразилеца. 

"Задължително е да се върнем на победния път в този двубой, защото освен всичко, трябва да си изградим и добър имидж, че можем да излизаме от такива ситуации. Сега ще трябва да направим всичко възможно да завършим по добър начин в групата и после да стигнем възможно най-далеч в турнира", сподели още ветеранът.