Младата надежда на Левски Божидар Краев продължава да обира овациите с доброто си представяне през сезона. Младокът отбеляза един гол и изработи дузпа, като на практика изкова успеха на тима си. 

Логично, читателите на Gong.bg го избраха за Играч на мача. И въпреки че направи запомнящо се представяне, Краев беше самокритичен и сподели пред Diema Sport, че не е доволен от играта си. 

"Доволен съм само от супер отборната играта, която показахме. Не съм доволен от представянето си в личен план, но важното е, че продължаваме да трупаме точки", сподели Краев след мача.

Той говори и за дузпата точно преди почивката, с която "сините" откриха резултата. Именно младокът беше фаулиран от Георги Пашов, а домакините спориха дълго за тази ситуация. Но според Краев, дузпа е имало.  

"Като бях на терена усетих, че има контакт от негова страна и ми попречи да играя и да вкарам гол. Съответно съдията беше близо и по всичко си личи, че е отсъдил правилно", сподели още Краев. 

Той сподели и впечатленията си от двубоя, както и за това каква е атмосферата в съблекалнята. 

"Не ми пречат наставленията на Стойчо Стоев, той има много опит. Той иска да излезе нещо от мен и затова не се притеснявам и не се сърдя на такива указания, дори напротив." 

"Настроението в съблекалнята е добро. Ако побеждаваме, няма кой да ни настигне, трябва да си вършим работата. Това трябва да поддържаме и засега успяваме." 

"Чувствам се добре отпред, защото бележа и реализирам положения. Треньорите виждат от коя позиция мога най-много да помогна и където ме сложат, това е моята позиция на терена", завърши Краев.