Наставникът на волейболния ЦСКА Александър Попов остана доволен от постигната победа над Пирин, като сподели, че Даниел Пеев, който не взе участие в днешния двубой, трябва да се концентрира върху треньорството, а след Нова Година ще бъде използван и на терена.

„Тази седмица дадохме гейм, миналата дадохме два. Това не бива да учудва никой. Първенството е завързано. Като участник в Шампионската лига очакванията ни не трябва да са за перфектно представяне във всяка една минута. Имаме си проблемите търсим да ги решаваме”, започна Попов.

„Имаме няколко състезатели, които не са стигнали нужното ниво, но въпреки това победихме днес. Пирин беше по мотивираният отбор от нас”, допълни той.

„Скоро ни предстоят най-важните двубой в Шампионската лига, можем да използваме мачовете в България, за да видим състоянието на нашите играчи”, каза още наставникът на ЦСКА.

„Даниел Пеев винаги ми е бил помощник-треньор, в момента решихме, че е по-полезно за всички, ако той играе по-голяма роля като треньор. Не е замразен като играч, тренира с останалите. След Нова Година ще имаме право на 14 състезатели на пейката, тогава ще можем да го използваме. Засега трябва да се концентрира върху треньорството”, завърши Александър Попов.