Най-опитната ни волейболистка Антонина Зетова коментира при завръщането си в България представянето ни на финалната четворка в Анкара и своето бъдеще:

„Напълно си заслужаваше да съм част от тима на финалната четворка на Европейската лига. След сервиса ми в края на тайбрека – това наистина си заслужаваше. И на финала играх доколкото можех. Много хубава, страхотна емоция. Никога не съм играла на финал с националния отбор, а дори никой от нашето поколение и при мъжете, и при жените не е! Беше странно и приятно преживяване. Жалко, че изгубихме златото, но пък спечелихме среброто! Това все пак е постижение. Можехме да победим Сърбия. И аз се чудя как ни биха. Ако целият ни тим имаше малко повече опит, колективен опит. Аз не можах да се подготвя с момичетата много добре когато бях контузена. Когато аз съм вътре или вън от полето, играта става различна. Това бе финалът, Сърбия е по-сериозен противник, но ние имахме шансове за успех.

Имам цел да изиграя още една година. След това ще видим какво ще се случи с кариерата ми. Отдавна съм казала, че никога не трябва да казвам дали спирам с националния отбор. Не мога да кажа със сигурност и сега, че финалът на Европейската лига е бил последния ми мач с националната фланелка. Ако ме повикат, ако имат нужда, ако всичко е наред, нямам нищо против да помогна, все пак са последните ми години във волейбола като игра, след това не се знае.

Следващата квалификация за Гран При ще бъде желязна. Играят всички най-добри отбори в Европа, борят се за две места и ще бъде много по-трудно.”