Звездата на женския ни национален отбор Тони Зетова се размина с мъжкия ни волейболен тим, който е в Италия. Най-успешната ни състезателка пристигна в Торино, малко след като оттам си тръгнаха Владо Николов и компания и така националката не можа лично да пожелае успех на националите във втората фаза на Световното първенство.

Селекцията на Силвано Пранди игра първата фаза от Мондиала в Торино, а именно в първата столица на Италия ще бъде Антонина Зетова през новия предстоящ сезон. Тя ще продължи кариерата си в Палаволо Киери, като стартира подготовката си съвсем скоро.

Преди два дни Зетова, която се завърна тази година в представителния ни отбор, отново се видя с треньора Драган Нешич. След като бе обявено, че сърбинът с български паспорт няма да продължи да води националките, той се върна за кратко до София, за едно приятно събитие. Драган Нешич стана кръстник на сина на Тони Зетова – Дани. Церемонията бе в България, а след това и наставникът на Конелиано и националката потеглиха към Италия.

Новините от Световното по волейбол от Италия четете със съдействието на bwin.