Подготовката на България да срази еврошампиона Полша на Световното първенство по волейбол в Италия навлезе в решителна фаза. В лагера на националите ни няма други теми за разговор, няма други мисли освен мачът от група N на втората фаза на Мондиала.

След като дружината на Даниеле Кастелани ни нанесе две поражения на ½-финалите на предното Световно и Европейско първенства, утре от 18 часа българско време в Анкона, нашите ще търсят задължителен реванш. Тимът ни прави сериозен видео разбор и анализ на това как да спечели четвъртата си среща в Италия.

Освен видео, Силвано Пранди ще заведе тима ни в 15:30 часа местно време и на техническа тренировка в зала, но тя няма да е официалната Росини. На полето в съоръжението за 6500 зрители Владо Николов и компания няма да стъпят до утре преди мача, а съставът ни по програмата на шампионата днес почива.

След заниманието и кратка почивка, волейболистите ни обаче ще заемат местата си на трибуните довечера в отдалечената от Анкона зала, за да изгледат на живо двубоя от нашия поток между Бразилия и Полша от 22 часа българско време. И така, от участници, но само за една вечер, Владо Николов и компания ще влязат в ролята на зрители.

Новините от Световното по волейбол от Италия четете със съдействието на bwin.