Волейболният национал Тодор Скримов заяви, че той и неговите съотборници са победили Полша, защото са играли като истински отбор.

„Мисля, че имаше много голямо желание, наистина огромно желаниe за победа. Затова победихме, защото играхме като истински отбор, като колектив“, коментира Скримов.

„Това беше единственият начин да победим Полша, който в момента е един от най-силните в света. Поемахме максимален риск – на сервис, в атака, навсякъде, и просто нещата се получиха“, добави националът.

„Чувствам се много добре. Естествено има и притеснение, но повечето момчета около мен ми помагат много и това ми действа добре. Но особено във важните моменти гледам да се концентрирам върху съответното действие и забравям всичко“, продължи Скримов.

„Важното е, че отборът ни е подреден добре, всеки покрива другия и компенсираме по-слабите посрещания. Всички си помагаме и нещата се получават. Посрещането не е перфектно, естествено, но мисля, че се справяме доста добре.“

„Сега най-важното е да не ни се вдига много самочувствието. Всеки да остане концентриран, да мислим мач за мач и нещата ще се получат. Ако играем все така – с такова желание във всеки мач, можем да направим много хубави неща. Само да не вземем да си помислим, че едва ли не сме вече фаворити в този турнир. Не сме фаворити, има и по-добри отбори от нас и трябва да се концентрираме. Ако играем, както срещу Полша, можем да направим нещо“, каза още Тодор Скримов.