Либерото на националния ни отбор по волейбол Теодор Салпаров се надява на добър мач утре срещу Португалия, за да излязат с добро самочувствие и срещу Франция.
 
"Трябва да изчистим някои елементарни ситуации, особено в защита, защото с навлизането в турнира ни очакват силни съперници като Франция и Италия, които не прощават такива отпускания. Разлика от 4-5-6-7 точки не е нищо, щом една Румъния успя да се върне срещу нас, представете си големите сили. Смятам, че щабът ще анализира и ще наблегне върху това за следващите мачове", заяви Салпаров след победата с 3:0 над Румъния пред официалната Фейсбук страница на БФВ.
 
"Разбира се, трябва да вземем реванш срещу Португалия заради Лигата на нациите, въпреки че там е един друг турнир, който нямаше такава важност, каквато има този мач от Европейското първенство. Този мач утре ни дава със сигурност класиране на 1/8-финал и трябва да излезем на 100%. Ако можем да го вземем с 3:0, ще е много хубаво, защото после ще се броят геймове и точки за крайното класиране. Силно се надявам да изиграем един добър мач, за да имаме добро самочувствие срещу Франция в следващия мач. Това е генерална репетиция, дано да си свършим работата и да бъдем в добра кондиция за мача с Франция", коментира още либерото на България.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.