Вече бившият волейболен национал Евгени Иванов бе гост в Спортно шоу Гонг, където говори за своите бъдещи планове, както и за бъдещето на националния отбор със Силвано Пранди начело.

„След така наречения бенефис, който не беше бенефис, се чувствам добре. Продължавам да играя, докато мога, но не мога да кажа точно време”, заяви Пушката.

Той шеговито коментира факта, че по-възрастният от него Пламен Константинов продължава да играе в националния отбор: „Той влезе в националния по-късно от мен, така че може би е по-запазен. Аз съм на 35”.

Иванов коментира предстоящия сблъсък в Световната лига между Куба и България и по-специално състава на кубинците „Гледайки цифрите, много млад състав, сигурно най-младият в Световната лига. Честно казано познавам само две имена, за другите нямам идея. Самото име България ще ги респектира”.

„Пранди е много голям професионалист и ако успее да го трансформира в работата на отбора, мисля, че ще има положителни резултати. Проблемът е, че не се е сблъсквал с българската действителност. Трябва да се опита да го промени. Той е много добър човек и му казах, че ще му трябва всичкото упорство”, допълни Пушката, който пожела по-големи успехи на сегашния национален отбор.