Специална фензона, организирана от Българска федерация по волейбол, ще бъде разположена пред Двореца на Културата и спорта по време на турнира от Световната лига. От петък до неделя морската ни столица ще приеме изключително интересните сблъсъци между „Българските Лъвове“, които ще премерят сили с Бразилия, Полша и Канада, а привържениците ще усетят страхотната атмосфера още преди да началото на срещите.

Пламен Константинов: Чакат ни тежки мачове в Световната лига
 
Много изненади очакват зрителите, които ще наблюдават на живо срещите от турнира. В непосредствена близост до входовете на зала „Конгресна” феновете ще имат възможността да си направят атрактивни снимки във фото кабината на „Загорка”.  Голямата атракция пък ще бъде специален метър, с който всеки желаещ може да узнае с точност ръста си. Тези, които са над 2 метра ще получават безплатна бира.

Николов: Ако направим "три от три" - ще е страхотно
 
Основните партньори са се погрижили за изграждането на игрище за мини волейбол, достъпно за всички желаещи да се докоснат до играта. Също така ще продават от продуктите, с които зареждат волейболистите от националния отбор, като така феновете ще могат да опитат храната на националите.
 
Рисунки на лицата преди мачовете ще бъде поредната атракция на Фензоната, като така публиката ще придобие още по-колоритен вид за мачовете.

Виктор Йосифов: Сами се бихме срещу Аржентина
 

Българският национален фенклуб също ще има своя традиционен фен магазин в близост до залата, а атракциите се допълват и от основния партньор, който е подготвил игри с публиката и изненади.

Теди Салпаров: Дано победата над Русия не е случайна