Волейболният национал Радослав Парапунов показа много силна игра и отбеляза 15 точки при загубата от САЩ с 1:3. 25-годишният състезател на Войводина Нови Сад показа и голяма самокритичност, отбелязвайки че това е бил първият му мач,  който не е бил в жежест на отбора.
 
"Може би това беше един първите мачове, в които не бях в тежест за отбора. Не ни достигна малко шанс в моментите накрая. Може би трябва да сме по-организирани и продължаваме така. Даваме всичко от себе си, борим се за тези моменти. Специални благодарности и на публиката. Няма такава голяма разлика между нас, особено в този мач, но накрая техният опит си каза думата", заяви Парапунов.
 
Преди да подпише със сръбския Войводина, диагоналът игра 4 години в САЩ. Затова и бе попитан дали го яд, че не е успял да вземе реванш от Кайл Енсинг и Джошуа Туанига за финала на колежанското първенство през 2019 г.
 
 „Ако трябва съм честен, не бях се замислял за това. Тук е национален отбор и според мен честта и желанието за държавата е много по-важно. Но ми се искаше да ги бия и на следващото ниво. Бил съм ги в колежа, сега остана и в националния отбор да ги бия“, каза Парапунов. 
 
Той коментира и очакванията си за мача с Бразилия, който е тази вечер от 20:00 часа в заба "Арена Армеец".
 
"Очаквам да излезем и да се борим максимално. Да дадем всичко от нас. В такива момента с такива силни отбори, които са на световната сцена, играли са финали, печелили са ги, остава само да се забавляваш. Просто трябва да дадем най-доброто от себе си", завърши националът.