Капитанът на националния ни отбор по волейбол Пламен Константинов е на инжекции заради проблем с коляното.

„От два дни лекарят ни ме подложи на сериозна офанзива с по 1-2 инжекции на ден. В последния гейм срещу Финландия стъпих лошо на една топка, но дано до утре да съм готов. Днес ще бъда по-икономичен в тренировката”, сподели от Москва пред Гонг Гибона в почивния ден на Евро 2007.

Волейболистите ни имаха занимание във фитнеса тази сутрин. От 17 часа местно време ще тренират, а след това от 19 ще гледат видео.

Утре от 19 часа българско време отборът ни излиза срещу домакините на шампионата на Стария континент в първи мач от втората фаза – шестицата.

„Много време за почивка няма. Един силен мач срещу Русия ни е много нужен. Последните срещи може да променят класирането. Ако сме си взели добри резултати и сме със шанс да продължим, това може много да ни притеснява, защото руснаците играят винаги последни и може да си решат да изберат Финландия да продължи напред на ½-финалите. Всичко това ако сме с равни показатели. Но ще го мислим това в четвъртък вечерта”, каза капитанът.

„Полша влиза в шестицата с много лоши резултати и от мачовете и от геймовете. Ние обаче не гледаме и не се сравняваме с тях. Тимът на Лозано изпусна шанса си за добър коефициент. Белгийците са най-слабите в потока ни, Финландия е доста по-сериозен отбор. Ясно е, че Полша ще се опита да ухапе някой от нашата шестица”, коментира още Пламен Константинов и допълни, че освен ръководството, треньорите, близки и приятели, друг не е поздравил състава ни за победата с 3:0 над Италия.