Най-добрата ни волейболистка Ева Янева претърпя поредно преобразяване. След доста секси снимките за последните два календара на нейния клуб Кан, сега Ева влезе в ролята на Джулия Робъртс от култовия филм „Хубава жена”.

Лидерката на националния ни отбор разкри, че все още не е намерила любовта и още я търси!

От четири години тя само веднъж е усетила вкуса на загубата. Този сезон съставът от фестивалния град има във френското първенство 8 победи от 8 мача, а в Шампионската лига актив от 2 успеха от 2 срещи.

За специалната й физическа подготовка тя вече има, макар и за един месец, личен треньор от световна класа. Ти Бюс, който до сега се грижеше за контузените играчи на футболния Арсенал, е зачислен на българката и с помощта на най-модерните уреди я тренира.

Преди да се върне в родината за четири дни Янева ще има удоволствието да премери сили с доста български колежки. На приятелски турнир в Швейцария, организиран от Волеро Цюрих, Кан ще срещне освен домакините, българския Левски Сиконко и румънския клуб на бившето либеро на Кан Мария Филипова.

В съблекалнята на Кан доста често е весело. Един женски френски сайт пусна филмче, в което се показва как Страшимира Филипова се грижи за добрия външен вид и маникюр на съотборничките си преди мач.

Ето какво сподели пред Гонг от Кан Ева Янева:

За първенството на Франция не е изненада, че сме непобедени този сезон, защото само веднъж през последните четири години записахме загуба. В Шампионската лига пък имахме до сега не толкова трудни противници. Най-сериозният ни мач предстои на 9 декември в Анкара.

Целта на Кан и тази година е №1 на всички фронтове. Тази година мисля, че имаме шанс да участваме във финалната четворка на Шампионската лига.

В Швейцария ще се съберем с доста приятелки. На турнира организиран от Волеро Цюрих ще се видя с Левски Сиконко и Мария Филипова.

Страшимира Филипова се грижи за външния ни вид и маникюра до колкото ни позволява времето.

И тази година спазваме традицията за секси календари на Кан. След две поредни години в по-разголени фотосесии, сега аз влязох в ролята на Джулия Робъртс от „Хубава жена”. Страши е Холи Бери от Джеймс Бонд. Тази година темата на календара са филми. По изискване на нашата президентка трябва да сме секси. Една от съотборничките ни е заснета само по сабя!

Сега в клуба имаме ново попълнение – Ти Бюс. Той е голям треньор и известено име в световния спорт, физички треньор на Арсенал-.

Все още не съм намерила любовта! Търся я!

Още любопитни новини четете ТУК!