Звездата на българския национален отбор по волейбол Цветан Соколов беше крайно критичен след тежкото поражение от Франция с 0:3. Според него "лъвовете" са изиграли най-слабия си мач от много време насам и не могат да си позволят втори такъв двубой. Затова целта е реванш срещу Италия в последния ни мач от груповата фаза. 

"Казах още преди, че не трябва да гледаме от другата страна какво се случва, а да видим от нашата страна какво става. А днес стана така, че направихме страшно много грешки и много глупости като цяло."

"Първия гейм въобще ни нямаше. Затова трябва да видим детайлно какво точно направихме в тази среща. Това не трябва да се повтаря, защото днес изиграхме един от най-слабите си мачове."

"Франция е един отбор, който колкото и да го натискаш със сервис, състезателите посрещат добре. Имат такива проценти в посрещане, с каквито не може да се похвали никой друг отбор. Натиснаха страшно много със сервис, ние не можахме да се противопоставим и резултатът е налице."

"Сега мислим за предстоящата среща с Италия. Излизаме да покажем добър волейбол и да се види едно друго лице. Трябва де се раздадем и да покажем, че това което се случи, не може да се повтори", заяви Соколов пред БНР. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.