„Имаме страхотен треньор по физическа подготовка. Момчетата се раздават максимално. Определено в края мисля, че бе видно, че ние сме по-свежият отбор. Получи се един доста емоционален, хубав мач. Имаше известен брой непредизвикани грешки, но съм щастлив, че зарадвахме публиката с добро представяне и игра докрай”, заяви старши треньорът на волейболния Левски Владимир Николов след победата с 3:2 над Нефтохимик в 21-ия кръг на Суперлигата.

„Това, което е важно за мен е момчетата да повярват, че с добра игра и правилна работа, можем да победим всеки. Не е тайна, че отборът на Нефтохимик има четирима действащи национали, така че това, което казах на момчетата преди мача е, че ако те искат да попаднат в националния отбор, те трябва да победят настоящите национални състезатели. Радвам се, че се получи. Целият отбор заслужава адмирации”, коментира още Николов.

Старши треньорът на Нефтохимик Николай Желязков пък сподели след срещата:

„Много добра защита от страна на Левски с разконцентрирано наше посрещане. Съответно извадиха топки в защита и успяха да контраатакуват.  Това е отборът, това е съставът. Правим всичко възможно да изчистим проблемите. Днес изпълнявахме много неефективен начален удар. Никой отбор няма перфектно посрещане, така че трябва да се справим повече с другите проблеми, които имаме. Любо Агонцев се включи страхотно днес. Това е нещо позитивно за мен. Но така или иначе ние разчитаме на всички състезатели.”