Евгени Иванов-Пушката се върна в България със шев на горната устна. Центърът на ЦСКА получи разцепване при сблъсък с Николай Иванов при 23:23 точки в края на първия гейм на мача-реванш от 1/2-финала за Купата на ЦЕВ срещу ЗАКСА в Полша снощи.

ВИДЕО С ИНТЕРВЮТО НА ЕВГЕНИ ИВАНОВ ТУК!

“Не ми е за първи път да губя и със сигурност няма да ми е за последен, а и много по-лоши контузии са ми се случвали. Яд ме е, че се случи в такъв момент, че повлия на мача. Ако бяхме балерини сигурно нищо нямаше да ни се случва. Ние сме спортисти в по-силовите спортове. Няма място да търсим вина в някой от двамата, нито да седнем да се обясняваме“, сподели пред чакащите го медии Пушката, вече на родна земя.

Опитният блокировач сподели още: “За съжаление въобще не знам каква е програмата ни в България. Имаме два дни почивка, за да се отърсим от всичките емоции, с които се сблъсквахме последно време. Оценката ми е много добра за представянето ни в Европа. Наистина трябва да се даде много добра оценка на ЦСКА, имайки предвид на какво ниво ни е клубният шампионат. Ние в момента сме няколко, много стъпала нагоре. Не искам да подценявам отборите в България, но реалността е такава“.