Два дни почивка получават волейболистите на ЦСКА след като приключиха евроучастието си. Червените се прибраха в ранния следобед от Полша след като снощи загубиха 1/2-финала от турнира за Купата на Европейската волейболна конфедерация след като отстъпиха от ЗАКСА с 0:3 гейма и в златния гейм.

ВИДЕО ОТ ПРИСТИГАНЕТО НА ЦСКА ТУК!

Половин ден продължи прибирането на играчите от Кенджежин-Кожле с автобус до Краков, оттам със самолет до Варшава и нов полет до София.

“Показахме, че клубният волейбол в България го има. ЦСКА показа едно много добро ниво в Шампионската лига и след това в Купата на ЦЕВ. Добре се чувстваме, въпреки загубата. Борихме се до края. Допуснахме много грешки и затова се стигна до този развой. Загубихме една битка, която беше решаваща, но като цяло трябва да сме доволни от показаното на европейската сцена“, сподели при пристигането капитанът на ЦСКА Николай Иванов.

ВИДЕО С ИЗКАЗВАНЕТО НА НИКОЛАЙ ИВАНОВ ТУК!

Почивката Евгени Иванов ще използва, за да се възстанови от контузията, която получи в края на първия гейм в Полша, а след срещата устната му бе зашита.

Българските шампиони дават добра оценка на представянето си в евротурнирите този сезон с двубоите от Шампионската лига и Купата на ЦЕВ.

ЦСКА вече ще се съсредоточи само към срещите си от родната Суперлига и Купата на България. Армейците са с 13 победи от 13 мача, но имат и отложени срещи.

ВИДЕО ОТ ПРИСТИГАНЕТО НА ЦСКА ТУК!

ВИДЕО С ИЗКАЗВАНЕТО НА НИКОЛАЙ ИВАНОВ ТУК!