Старши треньорът на ЦСКА Александър Попов заяви, че тимът му е изиграл много напрегнат мач, въпреки победата над Унтерхахинг в Шампионската лига. “Червените” се наложиха с 3:2 гейма в Самоков, а специалистът остана доволен от представянето на своя тим.

“Изиграхме един много напрегнат, изнервен мач. Получи се така, заради силните сервиси на отбора на Унтерхахинг, които затрудниха максимално нашето посрещане, но за пореден път не знам как да опиша представянето на нашата блокада. Мисля, че имаме над 20 блока в мача, което за Шампионска лига е страхотно. Това е шести мач в груповата фаза на Шампионската лига, в който ние като домакини побеждаваме”, коментира Попов.

“Нямаме загуба в нашата зала вече втора година. Това е едно уникално постижение и искам да благодаря на нашата публика, която с подкрепата си ни дава криле, за да побеждаваме. Дали ще продължим, не знам, защото не знам резултатите от останалите двубои, но за пореден път показахме достойнство и показахме на света, че в една малка България волейболът е на висота”, каза още наставникът на волейболните шампиони.