Волейболистът на ЦСКА Евгени Иванов – Пушката, сподели след успеха с 3:2 срещу германския Унтерхахинг, че все още не е решил дали това ще бъде последната му година във волейбола. Въпреки отпадането на Шампионската лига, армейците намериха място във втория по сила турнир на Стария континент за Купата на европейската волейболна конфедерация.

„Нагарча тази победа, но се надявам другите отбори да ни помогнат да продължим. Равносметка мога да дам само за собствената си игра. Лично аз съм доволен, защото играта ми отразява актуалното ми състояние”, сподели веднага след срещата Пушката.

„Винаги съм си представял, че завръщането ми в България ще е по-лежерно, но нещата са различни. Даже напротив, тук имам много повече работа да свърша. В чужбина като наемник единствено мислех за волейбол, а тук - за волейбол и за личния си живот.”

„Видя се, че в турнира няма случайни отбори, никой не излиза за протоколни мачове. Няма такова нещо. Всеки се бори. Показахме, че и ние не сме случаен отбор и смятам, че показахме максимума от възможностите си. Не мисля, че някой поставя под съмнение резултатът, който ще постигнем в България. Не мисля, че в този си вариант отборът ще може да се запази и през следващата година. Събрали сме се опитни играчи, на които ни става все по-трудно да играем. Отделно, може ръководството да потърси други варианти – да замести някои състезатели. За съжаление, в този си вид от отбора не може да се очакват резултати в далечно бъдеще”, добави още Евгени Иванов.

Волейболистът ни заяви, че още не е решил дали това ще бъде последната му година във волейбола: „Не мога да кажа. Имам още сили да играя. Играейки в Шампионската лига усещам, че имам и желанието да играя, но това не зависи само от моето желание.”