„Беше ни много трудно да организираме този мач и да се случи подобно нещо - публика да дойде да ни аплодира, от което ние да се заредим с положителни емоции и енергия“, каза треньорът на ЦСКА Александър Попов след загубата с 0:3 у дома от Латина за Купата на CEV.

„Ежедневието ни не е радостно. Много благодаря на феновете и на пълната зала, които демонстрират, че не са ни забравили“.

„В началото на всеки от геймовете, когато няма чак толкова голяма психологическа тежест, момчетата играха добре. Пречупихме се при 16 равни в първия гейм и не можахме да играем по начина, по който ни се иска след това. Твърде невероятно е да мислим за някакви обрати. Латина ни превъзхождаше в отделните елементи.“

„ЦСКА трябва да играе в Европа, да има шампионски отбор, но пътищата за тези цели са трънливи. Заложници сме на успехите ни отпреди две-три години. Нямаше да имаме такива дългове и финансова нестабилност, ако преди 3-4 години не участвахме в Шампионската лига и не се опитвахме да изградим силен отбор, който да може да бие Зенит Казан. Ако не се бяха случили тези неща, сега нямаше да имаме такива проблеми, но нямаше и да имаме онази европейска страница. В България е така, трябва да извървим пътя си от Голготата до там, където искахме да играем. Трудно ни е, но това е начинът, надявам се да имаме бъдеще.“

„Организирали сме пътуването си за реванша. В Италия ще играем освободено, а това ще бъде добра школа за младите ни играчи“, коментира Сашо Попов.