Разпределителят на ЦСКА Николай Иванов говори на живо в предаването Голлиния на Дарик радио, след като в неделя червените спечелиха Купата на България и направиха златен дубъл през този сезон.

„Сезонът беше успешен, даже много успешен за нас, като се имат в предвид резултатите и постоянната игра, която показахме. С наближаването на финалите навлязохме в още по-добра форма”, заяви бившият национален плеймейкър.

„Хвърлихме много сили в ШЛ, където имаше тежки пътувания. След това трябваше да се пренастроим на ниво България, където имаше отбори много под нашето ниво, в тези двубои много важна е мотивацията, да дадеш точно тогава това, на което си способен. Доволен съм, че опровергахме подмятанията по наш адрес в началото на сезона.”

„Тепърва ще се водят разговори за моето бъдеще, каква ще бъде стратегията и визията на тима през следващия сезон. Мисля, че показах доста високо и постоянно ниво през годината.”

„Взехме всички възможни купи в България, но и направихме едно доста успешно участие в Шампионската лига, където за първи път български отбор успя да достигне елиминациите, след като Левски Сиконко беше играл само в групите.”

„Имам някои идеи относно треньорския занаят, но още не е дошло времето. Работил съм с много добри треньори, контактувал съм със знаменити специалисти, но искам всичко да стане постепенно”, каза още Ники Иванов.