На дълга трапеза завърши сезона за волейболистите на ЦСКА. След златния дубъл – шампионска титла и Купа на България, придружен с отлично представяне в Европейската шампионска лига, играчите на Александър Попов бяха събрани от боса Георги Георгиев в ресторанта му в кв.Изток. Отрупана със салати, мезета, меса, десерти, панирани октоподи и класен алкохол доста дълга маса посрещна Николай Иванов и компания, като на видно място бяха поставени двете купи.

След изявите си на полето през годината, абсолютно всички волейболисти, треньори и ръководители трябваше да държат и реч пред съотборниците си. На микрофона освен за слово капитанът Ники Иванов показа и певческите си способности. Георгиев пък на няколко пъти благодари на играчите, които го зарадвали на една специална за него дата. „Купата дойде точно в деня на една важна за мен годишнина – тази свързваща ме с Мис България Галена Димова, от която на бял свят се появи малката Виктория” каза босът на армейците. Блондинката също бе част от първенството. Благодетелят предади и специалните поздрави от брат си Теодор Салпаров от Русия към бившите му съотборници.

За да не се притесняват за нищо, бе помислено и за семейните волейболисти с поколение – специално помещение бе заделено за малчуганите със забавления, лакомства и надзор на доста персонал.

След серията от речи, най-кратката от който бе на кенийския диагонал Филип Майо, който на чист български поздрави осналите от отбора и вдигна наздравица, дойде ред и на нещо специално. По-младите ръстови момчета напълниха Купата на България със вино и трофеят премина пред всеки, който задължително отпиваше. Георгиев си каза „Наздраве” с Попов, като босът бе с Купата, а треньорът и венажер с мини-чашка за ракия.

След пълната обикалка прозвуча „We are the champions” на Queen и волейболистите със запалени запалки в ръце, запяха популярния припев „Ние сме шампиони, приятелю! И ще продължим да се борим до самия край. Ние сме шампиони! Няма време за губещи, защото ние сме шампионите на света!”.
Напълно в стила на втория стих на шампионската песен („Получил съм поклоните си. И извикването ми отново пред завесата. Вие ми дадохте слава и щастие и всичко свързано с това. Благодаря на всички ви”) бяха и изказванията на сочените многократно най-опитни Даниел Пеев (40 години без 15 дни), Ивайло Стефанов (36), Николай Иванов (37) и Петър Атанасов – Салатката (38).
Максим Михайлов пък обяви Георги Георгиев за MVP – Най-полезен играч на клуба. В ролята на фотограф се изяви по-късно екс-националният разпределител Иванов.

Повиканият специално за купона Иван Динев – Устата не получи голямо поле за изява. След като изпълни някои от познатите си песни, микрофонът му бе взет и той се включи в купона, залагайки се на по-ретро и по-твърди парчета. В ролята на Dj се прояви за малко и Боян Пантелеев.

Само ден почивка след последния мач и празненството пък получиха червените волейболисти, тъй като утре отново се събират в залата.