Президентът на волейболния ЦСКА - Александър Попов, коментира ситуацията в клуба по време на пресконференцията в Пресклуб "България", на която бе представен новият спонсор еfbet.
"Изминалото лято, с оглед на икономическата ситуация в света, беше трудно за нас. Ние сме единствения клуб в България, който плаща наем и консумативи в залите, в които спортуват състезателите ни. Като пример ще дам януари месец, за който тези разходи възлизаха на 50 000 лева.
 
Както казахме и преди година на пресконференцията, на която представихме генералния си спонсор Сънотех, целта на клуба е да се обвърже с колкото се може повече компании, които имат отношение, както към ВК ЦСКА, така и към развитието и възпитанието на децата.
 
Приоритет на клуба е детско-юношеската школа. Само с усилията на досегашните ни рекламодатели и партньори бихме могли да продължим нейното развитие и да поддържаме материалната база, но мъжкият представителен отбор щеше да има огромни затруднения. Благодарение на Сънотех и Efbet ще се опитаме да изградим боеспособни представителни отбори.
 
Тази година мъжкият отбор е изцяло променен. От миналогодишния състав останаха 4-5 състезатели. Завърнаха се няколко юноши на клуба – Димитър Димитров, Владимир Станков, Иван Колев, Владислав Пейчев, Иван Чолев. Привлякохме Александър Симеонов и Методи Ананиев, както и хърватския национал Иван Михал. За краткото време, което имахме, смятам че изградихме добър и сплотен колектив.
 
Женският отбор пък ще продължи да дава път на млади и перспективни състезателки, като се надяваме и този сезон да бъдат сред медалистките", заяви Попов.