Волейболният ЦСКА има нов спонсор - еfbet. Новината бе обявена от президента на “червените” Александър Попов на официална пресконференция в Пресклукб “България”.
"Партньорството с Efbet е много важно и открива широк хоризонт пред нас. С подкрепата, която имаме от Сънотех и Хиполенд, а сега и от Ефбет, ще имаме възможност да гоним по-високи цели и да се фокусираме върху развитието на клуба. Efbet от години подкрепя българския спорт и е един от основните спонсори конкретно и на волейбола. Компанията е генерален спонсор на БФВ и НВЛ”, заяви президентът на волейболния ЦСКА Александър Попов.
 
Предложението за подкрепа на букмейкъра е предпочетено след разговори и с други компании. Предимството е в дългосрочното намерение на eдин от най-големите букмейкъри в България да спонсорира отбора, което осигурява по-добри възможности за планиране дейността на клуба за няколко години напред.
 
„Започваме сезона много по-спокойни и съм сигурен, че достойно ще отговорим на отговорностите, които носи екипът на ЦСКА", коментира още Сашо Попов.