Мнението на треньорите след двубоя между Монтана и Хебър във волейболното първенство.

"Очаквах труден мач, молех се да не играем 5 гейма, физически издъхвахме, победихме с характера и отборната игра, самочувствието като отбор, радостен съм, този мач ни хвана в труден период. Победихме с воля и самочувствие, това ни измъкна от ситуацията, Монтана направи много силен мач", коментира наставникът на ВК Хебър Атанас Петров.

"Трябваше да играем по-разумно и това ни доведе до успех. Всички промени, които направих помогнаха по-някакъв начин, всичко се получи", добави той.

"Трябва да си поздравя отбора, момчетата играха тактически правилно, в много голям период от мача бяха на ниво, като цяло играхме добре, борихме се, искахме да се представим добре, справихме се, трябва да поздравим и игричите на Хебър, имаше моменти когато бяхме припряни", коментира наставникът на ВК Монтана Даниел Пеев.

"Опитахме и в четвъртия гейм да се противопоставим, не искахме да допускаме серии, до определен момент се справяхме, в четвъртия гейм допуснахме серии, това натежа, трябваше да си помогнем със сервис, искахме да сме агресивни", добави той.