На 22 февруари, сряда, от 18.30 часа предстои най-дългоочакваното волейболно дерби - Левски срещу ЦСКА, част от Суперлигата по волейбол. То ще се излъчи на живо в дома на големия спорт DIEMA EXTRA - по DIEMA SPORT 2 HD, както и онлайн на GONGPLAY.

Екипът на DIEMA SPORT 2 HD е подготвил и изключително интересно коментарно студио преди двубоя. 

Големите фенове на волейбола могат да гледат дербито на живо в зала „Арена Армеец”, където на 22 февруари от 18.30 часа организаторите са подготвили голямо шоу за тях и техните семейства. Водещи ще бъдат Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев, известни с пристрастията си съответно към Левски и ЦСКА.

Супершоу за феновете по време на волейболното вечно дерби

Емблематичните актьори, заедно с един от най-добрите ни волейболисти Владимир Николов, не скриха вълнението си от предстоящото голямо спортно събитие, днес в ефира на „Здравей, България” по NOVA.

Една от най-големите изненади за фенове ще бъде „Мачът на звездите”, в който ще участват легенди на Левски и ЦСКА и популярни лица, които симпатизират на двата отбора. Невероятния шанс да вземат участие в него ще имат и двама фена, привърженици на всеки един от двата отбора.

Единственото нещо, което трябва да направят е да участват в играта, която тази сутрин стартира на сайта GONG.BG и разбира се да извикат късмета си.

Искаш ли да се включиш във волейболното вечно дерби?

Преди да излязат на игрището главните действащи лица – състезателите на „Левски София“ и ЦСКА, на специално изградена сцена ще забие една от най-младите рок банди в страната Bloodrush. Зрителите ще могат да се насладят и на музикалното изпълнение на младата поп звезда, финалист от X Factor – Кристиан Костов, който вече с два поредни сингъла оглавява официалната национална класация на най-излъчваните български песни в ефир.

Друга основна атракция в залата ще бъде играта със зрителите по трибуните - Kiss Cam, a между паузите за доброто настроение на феновете на волейбола ще се грижи DJ.

Не пропускайте дългоочакваното волейболно дерби „Левски” срещу ЦСКА на 22 февруари, от 18.30 часа на живо по DIEMA СПОРТ 2 HD, онлайн на GONG PLAY и сред неповторимата атмосфера live в зала „Арена Армеец”.