Искаш ли да се включиш във волейболното дерби между Левски и ЦСКА на 22 февруари? Имаш ли желание да играеш в демонстративния мач, който ще предхожда същинския двубой между „сини“ и „червени“? От днес Gong.bg стартира игра, която ще се провежда и утре.

Днес питаме феновете на Левски, а утре ще проверим знанията на тези на ЦСКА.

На Facebook-страницата на Gong.bg има публикуван въпрос, адресиран към „сините привърженици“. Питаме ви КОЛКО ТИТЛИ ПРИ МЪЖЕТЕ ИМА ЛЕВСКИ?

Играта може да намерите на Facebook-страницата на Gong.bg - ТУК!

Имената на всички дали верен отговор ще бъдат разиграни в нашата томбола, от която ще изтеглим един късметлия. Той ще може да се включи в демонстративния мач, който ще подгрее голямото дерби на 22 февруари. В шоуто участие ще вземат бивши звезди на Левски и ЦСКА.

Супершоу за феновете по време на волейболното вечно дерби

Не пропускай шанса си! Отговори и се надявай на късмета си! По-късно през деня ще бъде обявено името на щастливеца, а утре ще стане ясно и името на фена на „червените“, който ще играе!


Срещата между ВК Левски и ВК ЦСКА ще може да гледате в ефира на DIEMA SPORT 2 и по GONG PLAY. Ще може да я следите и в GONG.BG. Началният час на програмата е 18.30.