Старши треньорът на волейболния Хебър Драган Иванов говори за първи път, след като в четвъртък вечер получи епилептичен пристъп по време на 1/2-финалния сблъсък за Купата на България срещу Нефтохимик Бургас.

Сега наставникът разкри, че се чувства по-добре, няма представа какво е станало и отдава случилото се на прекаленото напрежение.

„Добре съм, вече всичко е наред. Не съм в болница. Прибрах се в Пловдив. Сега водя консултации с лекари за ситуацията. Не мога да си обясня какво се случи, явно напрежението от големия залог ми повлия. Но мога да кажа, че вече се чувствам много добре“, заяви той пред bgvolleyball.

„Получи се истински празник в зала „Васил Левски“. Но след това, на фона на такава страхотна организация, на фона на толкова добър мач и от двете страни, близо един гейм време състезателите на двата отбора трябваше да се занимават с моята особа. Безкрайно съм благодарен на всички за съдействието и бързите реакции. Искам да изразя огромното си съжаление за това, на което станаха свиделети зрителите по телевизията. Съжалявам също, че не успях да си свърша работата с Хебър, и че инцидентът повлия на мача. Поднасям искрените си извинения на всички“, допълни още Иванов.