Старши треньорът на ВК Монатан Даниел Пеев сподели след успеха с 3:1 гейма над Левски в първи мач от Националната волейболна лига, че победата над „сините“ не е убедителна, въпреки цифровото изражение на резултата

Монтана опука Левски

„Не бих казал, че победата ни над Левски е убедителна, защото все пак загубихме един гейм. Нашият отбор е изключително млад. Имаме три момчета, които са под 20 години. Те няма как да поддържат едно ниво в хода на един мач. Има изяви на приливи и отливи, но потенциалът им е огромен. В този ред на мисли мога да кажа, че имаме къде да се развиваме. За тези дни смятам, че свършихме доста работа“, коментира Пеев.

Владо Николов: Монтана ни изненада

„Не искам да сравнявам миналогодишния отбор с този тим. През миналата година направихме немалки неща, стигнахме два финала с далеч по-опитни играчи и съвсем друга концепция. Те бяха вече изградени състезатели. Сега е по-различно. Наясно съм, че ни предстоят много добри игри и не чак толкова добри. Много е хубаво да се работи с млади и талантливи състезатели“, каза още наставникът на Монтана.

Вижте още отзиви от мача във видеото.