Наставникът на Монтана Даниел Пеев остана изключително доволен от победата на неговия тим над този на Нефтохимик с 3:1 гейма. Той също така се изказа ласкаво за опонента си, както и за новото попълнение на монтанци Максимилиан Талер.

"Беше важен момент с това как ще се справим с началния удар, за да можем да блокираме по-добре. Те имат центрове, които ни превъзхождат и ръстово, и с отскок. Опитахме се да лимитираме в атака Николай Николов. Това е може би отборът с най-добрия блок в момента".

"Не се съмнявам в неговите умения и качества. Той е вторият играч в нашето първенство, който е бил титуляр за националния си отбор на последното Европейско първенство. Той има само три пълни тренировки, не познава никой от отбора и тук беше въпросът дали ще се справят. Но пък, когато си добър и си имаш нюха на разпределител успяваш и в малкото време да си нагодиш подаванията с различния тип състезатели и мисля, че той се справи", сподели още Пеев.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.