Селекционерът на България Силвано Пранди коментира загубения двубой с 2:3 гейма от Бразилия в Олимпийска квалификация, което ни остави извън борда поне засега за Токио 2020.

"Не успяхме да поддържаме нивото от първите две части, в третата част допуснахме грешки, Бразилия съумя да спечели мача. Със сигурност надделява горчивината, след като минат два-три дни ще анализирам нещата, които се случиха тази вечер", коментира Пранди.

"Ще е много трудно да се класираме за Олимпиадата, днес имахме страхотен шанс, но не съумяхме да го материализираме. Важното нещо е да се подобряваме като представяне, да видим къде не сме се представили на ниво, трябва да подобрим. Не съм ясновидец, треньор съм, не мога да кажа конкретни прогнози, трябва да подготвим списъка с играчи за Европейско първенство, имаме изградена основа за подготовката, оптимист съм", каза още Пранди. 

"Възможно е да има нови играчи за подготовката, такива играчи, които бяха на подготовка с тима. Докато от федерацията смятат, че съм нужен на тима аз съм тук. В някои показатели бяхме по-добри от един от най-добрите три тима в света, но остава горчивината от поражението. Подобрихме доста неща, но трябва да направим и следващата крачка да надградим и да не правим грешки, които правим в момента", завърши селекционерът.