Въпреки "сушата" в клубния футбол заради паузата за националните отбори, феновете ще могат да се насладят на подобаващо зрелище. Защото е време за вечно дерби Левски - ЦСКА, този път на волейболния терен. 

Двата тима се изправят един срещу друг от 18:30 часа в залата на "червените". Този мач ще можете да гледате директно в ефира на DIEMA SPORT, както и онлайн на нашата платформа PLAY DIEMA XTRA

Голямата новина около битката е свързана с треньора на "сините" Владо Николов. Въпреки че преди две години и половина той изигра своя бенефис, сега отново ще се съблече по екип и ще помогне на отбора си, макар и вече на 41 години. 

Неговото включване е продиктувано от проблемите с контузии на диагоналите в Левски. Иван Панков и Смилен Мляков са с контузии, от които така и не успяха да се възстановят. И вместо да рискува с пускането на някой 13-14-годишен юноша, Николов прецени сам да поеме риска и да се картотекира за двубоя. 

Двата отбора са със заявки за силен сезон след старта на кампанията. И Левски, и ЦСКА са с актив от по три победи и една загуба до момента. "Червените" обаче имат точка повече, защото и трите им победи са чисти, докато "сините" надделяха с 3:2 над аутсайдера Дунав и взеха само две точки от този мач. 

Единствената загуба на момчетата на Александър Попов е от Добруджа, вокато воденият от Владо Николов тим падна само от лидера Хебър. Сега двата големи съперника ще се стремят да се уязвят един друг и да вземат важна психологическа победа в битката за върха.