Легендата на българския волейбол Владо Николов може да се завърне на терена този уикенд! Макар и само за един мач, той може отново да се появи на игрището за своя Левски в голямото дерби с ЦСКА в събота от 18:30 часа. Тази битка можете да гледате в ефира на DIEMA SPORT 2. 

"Сините" в момента имат сериозни проблеми с двамата си диагонали. Младият Иван Панков и титулярът на позицията Смилен Мляков са с контузии, като надеждите на лекарския щаб са поне единият да е на линия за двубоя. 

Но ако те не успеят да вдигнат никого на крака, Николов, който сега е старши треньор на отбора, ще се картотекира и ще запише участие. Той организира бенефиса си преди две години и половина, но сега отново може да зарадва българската публика. 

"Разбирам го Владо, защото той е вложил много в този Левски, в този голям проект. И по-добре е да излезе той, вместо да жертва 13-14-годишни момчета от школата срещу такъв съперник. Той все пак го прави за своето дете, Левски сега му е като дете", коментира в предаването "Златният гейм" по DIEMA SPORT 2 легендата на родния волейбол Димо Тонев.