Два дни остават до крайния срок за записване за Седмия вечерен турнир „Лото“ на най-голямата верига за любители Интерактив тенис. 

Надпреварата стартира в понеделник, 20 август, с мачовете при начинаещите и ще се проведе в клуб 1882, до Минно-геоложкия университет в Студентски град. Срещите ще се играят от 20:00, 21:00 и 22:00 часа, а организаторите гарантират удобни начални часове, както и възможно най-равностойни противници.

Записването е отворено за всички приятели на тениса, които нямат никакъв или са с малък опит в състезателна обстановка, но искат да напреднат и да поставят на изпитание физиката и психиката си. Турнирът е подходящ и за мъже, и за жени, и е отличен шанс за проверка на тенис уменията с непознати съперници.

"Целта на Интерактив тенис е да спечели възможно най-много фенове за този спорт – казва мениджърът на лигата Ивайло Цанков. – За да гарантираме на аматьорите, че ще играят с равностойни противници въведохме рейтинговата система „интерактивен тенис номер“, който преценява възможностите на всеки един участник и го подрежда в схемата срещу играч със сходни качества. Така мачовете стават оспорвани и всички са доволни.

Повече подробности за Интерактив тенис и за записването за турнирите в лигата можете да намерите на сайта interactive-tennis.com.