След месец разделени от хиляди километри, Григор Димитров и дамата на сърцето му Никол Шерцингер отново са заедно. В паузата между Аустрелиън Оупън и турнира в София, двамата се събраха в Монте Карло. 

Българската звезда на тениса живее там, а певицата му дойде на гости. И двамата побързаха да уплътнят малкото си време заедно, като се събраха с приятели в Княжеството. А на фотосите изглеждаха по-влюбени отвсякога. 

Те се снимаха с един от най-известните коафьори в Монте Карло - Рос Копола. По всяка вероятност той се е погрижил за перфектната фризура на шармантната американска поп-певица. 

Двамата скоро отново ще са разделени от хиляди километри. Гришо се връща в България за турнира в София, докато Никол Шерцингер ще бъде в Англия заради ангажименти, свързани с кариерата си. 

 

Gricole in Monte Carlo ❤😊 #nicolescherzinger #grigordimitrov #cutestcouple #love #gricole #monaco #montecarlo #hairstylist

Снимка, публикувана от Grigorgeous Schermazing (@schermazing) на


Ще присъстваш на АТП турнира в София и ще подкрепяш Григор Димитров? Направи ни съпричастен с твоите емоции!

Прави интересни снимки и видеа от случващото се в "Арена Армеец" и ги споделяй с хаштаг #gong, за да направиш всички част от твоята емоция!

Споделяй с нас с хаштаг #gong!