Американската поппевица Никол Шерцингер няма никакво време за личен живот и е оставила любовните си тръпки на заден план. Това твърдят американски и британски таблоиди, изброявайки многото ангажименти, с които 40-годишната красавица е затрупана. 

Тя води паралелно две риалити-предавания, които са на два различни континента. И в промеждутъка, успява да отскочи до Хаваите, за да се срещне със семейството си. И всичко това става с цената на любовните трепети в живота ѝ. 

Шерцингер имаше връзка с българската звезда на тениса Григор Димитров от края на 2015 г. Според британските медии, двойката е прекратила взаимоотношенията си през февруари тази година, но досега няма нито потвърждение, нито отричане на тази информация и от двете страни. 

Иначе в последните месеци двамата постоянно са на различни континенти и не са се засичали изобщо, което само налива масло в огъня на информациите, че вече не са заедно. Изпълнителката разкъсва времето си между Северна Америка и Австралия, докато Димитров е предимно в Европа, а когато той е в Щатите, певицата е на Стария континент.