В последните дни бе тиражирана новината, че най-добрият български тенисист Григор Димитров се е разделил с Никол Шерцингер и има нова жена в живота си.

За ново гадже на Гришо бе спрягана известната изпълнителка Михаела Филева. Повод за началото на слуховете стана стори на Гришо в Instagram, на което той тренира във фитнеса на фона на песен на Филева.

Михаела Филева коментира на страницата си в социалната мрежа Instagram появилите се слухове за нейна връзка с Григор Димитров: „Тъй като през последните няколко дни телефонът ми не спира да звъни, се чувствам длъжна да споделя официалната си позиция по темата. Като българка съм горда с успехите на тенисиста Григор Димитров. И това е всичко, което мога да кажа за него, тъй като не го познавам лично. Всичко, което четете по въпроса в "медиите", ако въобще могат да се нарекат така сайтове и издания, които не проверяват информацията, а напротив - разпространяват слухове, не е истина.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Тъй като през последните няколко дни телефонът ми не спира да звъни, се чувствам длъжна да споделя официалната си позиция по темата. Като българка съм горда с успехите на тенисиста Григор Димитров. И това е всичко, което мога да кажа за него, тъй като не го познавам лично. Всичко, което четете по въпроса в "медиите", ако въобще могат да се нарекат така сайтове и издания, които не проверяват информацията, а напротив - разпространяват слухове, не е истина.

A post shared by Mihaela Fileva (@mihaelafileva) on