Американската певица Никол Шерцингер е ужасена и в същото време бясна заради изтеклите лични видеа, в които демонстрира интимност с бившето си гадже Люис Хамилтън. Хакери разбиха защитата на облака ѝ и пуснаха две клипчета с нейно участие. 

Според вестник "Сън", певицата била притеснена, че киберпрестъпниците няма да се спрат дотук и ще пуснат още нейни интимни видеа, в които да има и повече пикантности. Затова тя е инструктирала адвокатите си да предприемат мерки и вече наличните клипове да бъдат свалени. 

Според източник на вестника, тя била съкрушена, че това се случва именно на нея и усещала всичко това като огромно посегателство върху личния ѝ живот. Самата тя била убедена, че е изтрила кадрите и затова е учудена, че те са се появили на бял свят. 

Никол Шерцингер имаше 8-годишна връзка с Люис Хамилтън, но двамата се разделиха, защото пилотът от Формула 1 се отнасял небрежно към връзката им и не искал по-сериозно обвързване. След него тя имаше и връзка с българската тенис звезда Григор Димитров, която продължи близо три години, но според таблоидите в Англия, те не са двойка от началото на този месец.