Българската звезда Григор Димитров се представя великолепно и накара феновете отново да мечтаят. Заради силното си участие на турнира в Лондон е гарантирано, че той ще завърши годината на рекордна за него позиция в ранглистата, въпросът е коя точно. 

България вярва в Григор и успеха му!

След развитието на двубоите до момента, пред нашето момче има огромна вероятност да приключи 2017 г. в Топ 3! При това само зад все още играещите на корта живи легенди Рафаел Надал и Роджър Федерер. 

Няма такова нещо като мач без значение!

За да се случи това, Димитров трябва да спечели следващите си два мача - с Пабло Кареньо Буста и на полуфиналите с Джак Сок. Ако това се случи, дори загуба на финала в Лондон няма да му попречи да е във финалната тройка за годината. Това стана факт след отпадането на Саша Зверев още в групите. 

Гришо: Горд съм, че съм българин

След развръзките до момента, Гришо си гарантира минимум завършване пред Марин Чилич, който беше голямото разочарование в Лондон. Ако Доминик Тийм също отпадне в групите, той също ще завърши зад българина, независимо дали нашето момче ще спечели мач до края на участието си в английската столица.