Съвсем скоро феновете на тениса ще разберат какво ще бъде разпределението на участниците в най-голямото събитие в този спорт у нас за годината - DIEMA XTRA Sofia Open 2018. Жребият ще бъде теглен от 15:00 часа в събота. 

Още трима българи се включват в DIEMA XTRA Sofia Open 2018

Събитието ще се състои в залата за пресконференции на "Арена Армеец". В основната схема до момента попадат родните тенисисти Димитър Кузманов, Адриан Андреев и Александър Донски, които получиха уайлдкард. Поставен под номер едно в схемата е Григор Димитров. 

Искаш да гледаш DIEMA XTRA Sofia Open на живо? Ето твоя шанс!

В квалификациите участват още двама родни тенисисти. Това са Александър Лазов и Александър Лазаров. Големият тенис турнир в София е от 4 до 11 февруари в "Арена Армеец". Билетите са в продажба на eventim.bg и в партньорската мрежа в цялата страна. 

Пол Макнами: Оптимист съм, че Григор ще играе в София

Третото издание на Sofia Open получи голяма подкрепа от сериозни компании. DIEMA XTRA, част от Нова Броудкастинг Груп, е генерален спонсор турнира от сериите АТП 250. Основни спонсори са Dubai Duty Free, Първа инвестиционна банка, Теленор и Emirates. Официални спонсори са ЕКО България, McDonald’s, Rexona, Банкя, хотел Маринела, Mazda, Asics, Head, Dominos, Евроинс и зимен курорт Банско.