Григор Димитров се класира без проблеми за полуфиналите на тенис турнира в София, след успех над Виктор Троицки, и за пореден път демонстрира спокойствие и уравновесеност в изказването си след мача.

Гришо не се поддава на еуфорията, завладяла всички в страната от играта му, и продължава да е стабилен в изявите си и на корта, и пред медиите.

„Всичко върви добре. Играя добър тенис. Здрав съм, щастлив съм, развивам се. Концентриран съм върху себе си, играта си. Хубаво е. Особено, когато играеш вкъщи“, коментира най-добрият ни тенисист след класирането си за полуфиналите на турнира Sofia Open в петък вечер.

Брилянтен Григор премина леко през Троицки за 1/2-финал в София!

Григор: Оставил съм прякорите и прогнозите настрана

Най-голямата изненада в София ще е съперникът на Григор

„Разбира се, как да не усещам вдъхновение. Може би след трудния първи гейм, просто започнах да влизам във формата си и играта, които исках да покажа. Разбира се, без тази подкрепа някой път е много трудно. Утре е събота. Става по-добре с всеки изминал ден. Днес беше по-добре. Просто най-важното е, че се чувствам добре. Свикнал съм с мачовете от професионалния тенис. Като победиш и ти става като навик. Разбира се чувството е по-различно пред родна публика. Гледам изцяло мач за мач и се опитвам да се концентрирам само върху играта си. Не искам да разочаровам“, сподели още Гришо.

Двубоят на Григор Димитров от полуфиналите на турнира Garanti Koza Sofia Open 2017 срещу грузинеца Николоз Басилашвили е в събота от 18.00 часа и ще можете да го проследите отново с GONG.BG!


Ще присъстваш на АТП турнира в София и ще подкрепяш Григор Димитров? Направи ни съпричастен с твоите емоции!

Прави интересни снимки и видеа от случващото се в "Арена Армеец" и ги споделяй с хаштаг #gong, за да направиш всички част от твоята емоция!

Споделяй с нас с хаштаг #gong!