От една седмица западните медии не спират да твърдят, че българската звезда на тениса Григор Димитров и американската попикона Никол Шерцингер вече не са заедно. Засега официален коментар от двойката няма, но певицата даде знак, че може би има истина в информациите. 

Тя отиде на вечеря в Лос Анджелис с колегата си Кен Джионг, с когото имат ангажимент по общ проект. Тя предпочете неговата компания навръх празника на влюбените - Свети Валентин. И макар срещата им да е била строго работна, тя е била облечена в секси бяла блуза, разкриваща едро деколтето ѝ, както и със стягащ колан около талията, който да прави бюста ѝ още по-голям. 

Миналата година красавицата отново не беше с Григор навръх празника, но получи от него огромен букет. Двамата тогава бяха разделени на два континента заради ангажиментите си, но не се забравиха за празника. Тази година обаче не е така. 

Информациите за евентуалната им раздяла бяха разпространени от таблоида "Сън" миналата седмица, който се позова на свои източници, близки до Никол Шерцингер. В момента Григор се възстановява от травмата на рамото, заради която не е играл от Аустрелиън Оупън насам и заради която ще играе евентуално чак на Мастърса в Индиън Уелс.