Изявите на Никол Шерцингер на червения килим не стихват. Световноизвестната певица не показва по никакъв начин, че има настъпила някаква промяна в личен план. Според слуховете, ширещи се в Англия, ракета номер 1 на България Григор Димитров и Никол Шерцингер са разделени.

Атрактивната брюнетка обаче не пропуска звездните партита. Вчера тя реши да посети купона, предшестващ раздаването на музикалните награди „Грами”.

Никол беше заложила на толкова впечатляваща рокля, че специалистите се зачудиха дали се вижда повече плат, или повече плът. Независимо от това, визията на певицата бе впечатляваща, а формите както винаги много добре подчертани.

Никол Шерцингер – отново зашеметяваща на червения килим

В медиите в Англия се появи информация за раздяла между Григор Димитров и Никол Шврцингер, от която опитал да се възползва бившият играч и разведен от една година мъж – Джейми Реднап. Красавицата обаче отхвърлила поканата за вечеря с мотива, че „моментът не е подходящ”.

Раздаването на наградите „Грами” ще се проведе тази вечер в Лос Анджелис за 61 път. Почетният приз ще бъде за кънтри певицата Доли Партън.