Никол Шерцингер, една от най-секси певиците в музикалната индустрия, отново заложи на точно тази своя отличителна черта (сексапила) по време на поредното парти в Лос Анджелис, Калифорния, съпътстващо наградите „Грами”.

Красавицата не пропуска да се появи на червения килим. Вчера тя посети друго мероприятие, което се провежда преди музикалните награди.

40-годишната дама, която доскоро се считаше за половинката на Григор Димитров, отново заложи на черния цвят, но този път подчерта повече деколтето, отколкото останалите си пищни форми.

Никол Шерцингер

източник: Gulliver/GettyImages

Модните критици веднага забелязаха разликата и обявиха новия тоалет за много по-стилен от вчерашния.

Повече плът или повече плат: Никол Шерцингер блести

В медиите в Англия се появи информация за раздяла между Григор Димитров и Никол Шврцингер, от която опитал да се възползва бившият играч и разведен от една година мъж – Джейми Реднап. Красавицата обаче отхвърлила поканата за вечеря с мотива, че „моментът не е подходящ”.

Никол Шерцингер – отново зашеметяваща на червения килим

Чайлдиш Гамбино е големият победител от тазгодишната церемония по връчване на наградите Грами. Той получи четири статуетки за песента си “This is America” сред които и най-престижнитe – за Песен на годината, Запис на годината, най-добро музикално видео, за най-добра рап вокална колаборация. „This is America” – песен със силно послание срещу оръжието и расизма.